Unterkunft - Hellotourist.net
HU EN DE RO
Bemutatkozás

Üdvözöljük Weboldalunkon!

A Lackenhofi BS-Ötscher*** Hotel várja Önt és kedves családját!

Lackenhof az Ötscher tövében - A medvék világa

Lackenhof am Ötscher, a régi favágófalucska ma a tartomány egyik legkedveltebb téli síparadicsoma és nyári túrahelyének számit.Lackenhof 810m magasságban az 1893m magas Ötscher-hegy lábánál fekszik ,Alsó-Ausztiában a Mostviertel régióban.

Lackenhof télen a síelők kedvenc síparadicsoma.

Az Ötscher környéki sívidék mindenekelött a családi síelésre alkalmas. December elejétől nagyon jó síelési lehetőség kínálkozik az Alsóosztrák Mostviertel 19 km hosszú sípályáin 100%-os hógaranciával és barátságos hangulattal. A szálloda a sífelvonótól 800 m-re található.

A legkisebbeket a Sunny Kids Park várja varázsszönyeggel és gyermek-felügyelettel.

A pályák nagy része hóágyuzott , jól karbantartott és a szezon november végétől április elejéig tart. Az új, négyszemélyes ülőlifttel kényelmesen elérhető a Kis Ötscher. A felvonó hegyi állomásáig kék, piros és fekete jelzésű sípályák várják a síelőket.

A felsőbb pályák fekete és piros nehézségűek így ezeket inkább a sportosabb sízőknek ajánljuk, ugyanakkor az alsóbbak kék minősítésűek, így itt a családosok is megtalálják számításaikat.

A síelésen kívül lehetőség van sífutásra a 17 km-es hosszúságú sífutópályán vagy hegyi túrákra az álomszép természetben, szép tájakon.

A snowboard szerelmeseinek is nagyon jó lehetőség kínálkozik a snowboard és freetyle gyakorlására a Snowparkban vagy a Cross-Trail pályán. Ezen kívül az idelátogatókat várja egy szánkópálya, 10 km út a hegyi túrákhoz,lovasszán kirándulás a havas tájon, mászás a jégtoronyra.

A programok közül a leglátványosabb a kutyaszánhuzó verseny és a "Léggömbök éjszakája"-nevű rendezvény.

 


 3295 Lackenhof, Ötscherwiese 7. | Tel.: +43(7480)5345 | Fax: +43(7480)5345-5 | Tel. mobil: +43(664)167-3335 | E-mail:info@bs-otscher.com